Image

Os Heidi

Posted on: | Category:

'OS HEIDI'

Afgelopen vrijdag kregen wij het ontzettend verdrietige nieuws dat onze mede-oprichtster en ere-lid Heidi Arets overleden is. Ondanks dat Heidi de laatste jaren een beetje sukkelde met haar gezondheid kwam het nieuws voor ons onverwacht.

Heidi was jaren een ontzettend actief lid. Als mede-oprichtster was Heidi 20 jaar bestuurslid, waarvan de nodige jaren als penningmeester. Het motto dat Heidi als Ponk uitdroeg was typerend voor haar rol in de vereniging. 'Mit 't Heidi hant de Unskes noets de kneup aaf'. Heidi was jarenlang degene die onze pakjes naaide en ervoor zorgde dat alle Unskes er mooi opstonden. Ook verzorgde ze jarenlang samen met haar Hub de kaartverkoop voor onze Damensitzung.

Voor haar inzet voor de carnaval in Landgraaf ontving Heidi geheel terecht in 2015 de onderscheiding 'de Landgraaf Bok'. Zoals Heidi toen zelf zei, deze nemen ze me niet meer af, ook als ik er niet meer ben.

Met het overlijden van Heidi verliezen we een gezelligheids mens, een echt verenigingsmens en een vriendin, die we ontzettend gaan missen.

Wij wensen Hub, de kinderen en kleinkinderen en iedereen die Heidi lief had enorm veel sterkte met dit grote verlies.

Rust zacht lieve Heidi ❤️💛💚

De Liedjes
Stacks Image 211
Kluuresjpass
Tekst & muziek Bianca Zweiphennig
Arrangement productie & opname Hubert Schunken
Muzikanten Hubert Schunken & Erik Stevens
Zang De UNSkes
Stacks Image 213
E Sjtundje Mieë
Tekst & muziek Bianca Zweiphennig
Arrangement productie & opname Hubert Schunken
Muzikanten Hubert Schunken, Peer Heiligers Maurice Horsmans
Zang De UNSkes
Stacks Image 215
Lot Goan Lot Goan

Videoclip E Sjtundje Mieë

Damensitzung

Jaarlijks is de UNSkes dameszitzung een hoogtepunt tijdens de aanloop naar de Vastelaovend in landgraaf. Niet alleen een keur aan grote artiesten als Beppie Kraft Kartoesj zij al jaren graag geziene gasten. Dans groepen uit Duitsland met acrobatische toeren, je beleeft het allemaal. De Unskes doen natuurlijk zelf ook vaak een duit in het zakje met hun eigen schlager. Zet het in je agenda jaarlijks op zondag drie weken voor de carnaval.

Stacks Image 236

Vrienden van de UNSkes

Familie Arets //// Cafetaria 't Sunplein //// Van den Boogaard Reclame //// Stratenmakersbedrijf Bram van Delft //// Cafe Dierks //// Truus Dierks //// Donna Pure //// Fransen Milieutechniek //// De heer en mevrouw Geraets-Vievermanns //// JUMBO Kerkrade-West //// Familie De Haan //// De heer Hein Haan //// De heer Jos Haan //// Bloemisterij Habets //// HV Trends Kerkrade //// Adviesbureau & Carnavalsfotograaf Roger Huntjens //// De heer Rob Immers //// JB Service//// Familie Janssen //// KB Elektro //// Smeets Auto Groep //// Cafetaria Oud Waubach //// Monuta Lindeman //// Crematorium Schiffersheide //// Boerderijwinkel Pennartz //// Raymond Penders en Miriam Verhaeg //// Familie Pirovano //// Roger Quaden Financiele Diensten //// Familie Quaedvlieg Reumkens Slagerij Traiteur //// Rudy's lunch & diner //// Nightshift Productions //// Stichting Beheer Harmoniezaal //// Het Suikerpotje //// Wolfs Verlichting ////

© 2021 www.de-unskes.nl Stuur een mail

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.